Pimpelfiske - Kroksjöarna 16/1

Efter att ha läst på cykel och fiskecenters forum så kunde vi inte motstå att testa fiskelyckan i Kroksjöarna. Jag menar dagsfångster på över 10 kg är låter väl inte så dumt, och ja -det är röding vi snackar om!

Det blev tyvärr bara jag och Anton som fick tampas med storrödingarna idag då Johan dagen till ära skulle åka upp till stugan och förbereda nästa helgs fisketur.

Vi förlorade en del tid påväg till sjön och fick oss då bl.a. en liten sightseeing i Gärdsmark. När vi kom fram så borrade vi snabbt upp fyra hål och sänkte ner våra beten. Det var en hel del folk på plats och vi såg hur det drogs upp några fiskar till en början, själva kände vi ingenting. Tålmodigt fortsatte vi men nu började även övriga fiskare misströsta, verkade inte vara någon vidare fiskelycka idag...

Vi provade det mesta men ingenting verkade övertyga rödingarna om att hugga, så tråkigt nog blev vi utan fiskar idag. Vi har redan planer att komma tillbaka och göra ett nytt försök, för fisk finns det ju uppenbarligen i sjön.

För er som är sugna på att göra ett försök i sjön så kan vi ju säga att fiskekortet kostar 70 kr, och då får man ta upp 3 fiskar. Fiskekortet köps på plats av en man som alltid finns på plats mellan 07.30-15.00. Det är även begränsat fiske i sjön -endast tillåtet på helger, vilket är mycket bra för oss som är upptagna med annat under veckorna...

Här kommer några bilder från dagen:










Det var allt för den här gången, nästa helg kommer mer!

Skitfiske på er alla!


Kommentarer
Postat av: Johan

Lät som en härlig tur synd bara att fisken uteblev. Sitter uppe i stugan nu och det är ca -8 grader ute. Kan bara säga att nästa veckas strapats kommer att båda gott. Det mesta är uppkört och skottat så det är bara att glida in!

2010-01-17 @ 09:11:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0